Hur justerar jag synfältet på min Arlo-kamera?

Arlo Ultra. Med 180-graders synfältskapacitet täcker Arlo Ultra ett bredare område än någon annan Arlo-kamera. Du kan justera synfältet på Arlo Ultra till 180, 155 eller 120 grader.

Arlo Pro 3 och Pro 3 Floodlight-kameran. Arlo Pro 3 har en visningsvinkel på 160 grader. Du kan justera synfältet till 160, 125 eller 110 grader.

Så här ändrar du synfältet för Arlo-kameran:

1. Starta Arlo-appen eller logga in på ditt Arlo-konto på my.arlo.com.
  2. Tryck eller klicka på Inställningar > Mina enheter.
  3. Välj en Arlo Ultra, Pro 3 eller Pro 3 Floodlight -kamera.
  4. Tryck eller klicka på Videoinställningar > Videoläge.
  5. Tryck eller klicka på SupervidBred eller Fullständig.
    Dina inställningar sparas automatiskt.

Obs! Varje synfältsalternativ minskar automatiskt fisheye-effekten som uppstår med en bred visningsvinkel. Fullständig visningsvinkel har ingen fisheye-effekt alls.

Mer information om bildkvalitet finns i: