Hur installerar jag strömförsörjningssatsen till min Arlo Essential Video Doorbell Wired?

Strömförsörjningssatsen ser till att Arlo Essential Video Doorbell Wired tar emot konstant ström för att fungera tillförlitligt. Det krävs för att din Arlo-dörrklocka ska fungera och det förhindrar att din traditionella ljudsignal oavsiktligt låter när den inbyggda kameran spelar in eller strömmar live.

Du måste använda Arlo-appen för att installera din Arlo Essential Video Doorbell Wired och strömförsörjningssatsen. Du kan dock läsa den här artikeln för att få en översikt över installationsprocessen. Om du vill ha hjälp med att installera din dörrklocka går du till Hur installerar jag min Arlo Essential Video Doorbell Wired?.

Vad du behöver

Du behöver följande för att installera strömförsörjningssatsen för din Arlo Essential Video Doorbell Wired:

• Strömförsörjningssatsen som medföljde i förpackningen med din Arlo Essential Video Doorbell Wired
  • Ta reda på var ringklockan sitter
  • Arlo-appen

Kontrollera kompatibiliteten för din ringklocka

Innan du installerar strömförsörjningssatsen måste du kontrollera om den är kompatibel med din befintliga ringklocka. För att göra detta måste du först hitta ringklockan i ditt hem. Ringklockan sitter vanligtvis på en vägg nära dörrklockan.

Ringklockan kan innehålla endast kablar, både kablar och batterier eller endast batterier. Beroende på konfigurationen kanske inte strömförsörjningssatsen är kompatibel med din ringklocka.

Ta reda på vad som finns i din ringklocka:

• Endast kablar. Om ringklockan avger mellan 16 och 24 V växelström är den kompatibel med Arlo Essential Video Doorbell Wired.
    Obs! Det är vanligt att ha en lägre spänning i Europa, därför medföljer en transformator för dörrklockor när Arlo Essential Video Doorbell Wired köps i Europa. Om du vill ha hjälp med att installera transformatorn går du till Hur använder jag transformatorn som levererades med Arlo Video Dorrbell?.
  • Kablar och batterier. Din ringklocka är kompatibel med Arlo Essential Video Doorbell Wired.
  • Endast batterier. Din ringklocka är inte kompatibel med Arlo Essential Video Doorbell Wired. Om du fortfarande vill installera en Arlo Essential Video Doorbell Wired kontaktar du en elektriker för att byta ut ringklockan mot en dörrklocka med kabel och ljudsignal, med en spänning på mellan 16 och 24 V växelström.
    Du kan även köpa en Arlo Audio Doorbell och en trådlös Arlo-kamera för att skydda din ingång. Mer information finns på produktsidan för Arlo Audio Doorbell.

Installera strömförsörjningssatsen

Installera strömförsörjningssatsen:

1. Ta ut strömförsörjningssatsen ur förpackningen.
  2. Leta reda på din befintliga ringklocka
    Obs! Ringklockor monteras vanligtvis på en vägg nära en dörrklocka.
  3. Stäng av strömmen via strömbrytaren.
    Varning! Underlåtenhet att stänga av strömmen kan leda till allvarliga skador.
  4. Ta bort höljet från ringklockan.
  5. Anslut kablarna från strömförsörjningssatsen till ringklockans terminaler.
    Obs! Följ installationsanvisningarna i appen för att ansluta strömförsörjningssatsens kablar till rätt terminaler.
  6. Placera strömförsörjningssatsen någonstans i ringklockan.
    Var noga med att placera strömförsörjningssatsen på en säker plats i ringklockan, där den inte stör ringklockans funktion. Se de föreslagna placeringarna och områdena som du bör undvika, vilket visas i installationsprocessen för Arlo Essential Video Doorbell Wired i Arlo-appen.

När du har installerat strömförsörjningssatsen kan du installera Arlo Essential Video Doorbell Wired. Mer information finns i Hur installerar jag min Arlo Essential Video Doorbell Wired?.