Vad betyder LED-lampans signaler på min Arlo Essential Video Doorbell Wired?

LED-lampans funktioner på Arlo Essential Video Doorbell Wired varierar beroende på om du har installerat den.

LED-lampans signaler vid installation

• Fast gult sken. Dörrklockan får inte tillräckligt med ström.
  • Växlande gult och vitt. Drifttemperaturen eller spänningen är för låg. Vänta i upp till 13 minuter, tills dörrklockan har värmts upp eller det inbyggda batteriet har laddats. Mer information om Arlo-enheternas driftstemperatur finns i Är Arlo-kamerorna väderbeständiga?.
  • Off (av). Dörrklockan får ingen ström.
    • Kontrollera att strömmen vid brytaren är på.
    • Kontrollera att kablaget till dörrklockan sitter fast ordentligt.
  • Blinkar vitt. Dörrklockans knapp trycktes in och dörrklockan upptäcker ett WiFi-nätverk, en SmartHub eller en basstation. Om din dörrklocka inte upptäcker ett WiFi-nätverk går du till Min Arlo Essential Video Doorbell Wired hittades inte under installationen. Vad gör jag?.
  • Blinkar gult. Ett WiFi-fel har inträffat eller så kunde inte dörrklockan skanna QR-koden i Arlo-appen vid anslutning till ett WiFi-nätverk på 2,4 GHz. Se till att både Arlo Essential Video Doorbell Wired och din mobila enhet är anslutna till samma WiFi-nätverk på 2,4 GHz. Om du vill ha hjälp med att ansluta till ett WiFi-nätverk på 2,4 GHz går du till Hur ansluter jag till ett WiFi-nätverk på 2,4 GHz?.
  • Fast vitt sken. Dörrklockan är på och klar för installation.

LED-lampans signaler efter installation

När du har ställt in Arlo Essential Video Doorbell Wired kan du konfigurera om LED-lampan ska blinka när vissa händelser inträffar. Öppna enhetsinställningarna för Arlo Essential Video Doorbell Wired för att slå på eller stänga av LED-lampan.

• Långsamt blinkande vitt. Dörrklockan upptäckte rörelse.
  • Fast vitt sken. Dörrklockan är ansluten till ett samtal.
  • Vitt som tonar bort. Samtalet från dörrklockan avslutades.