Hur använder jag kabelförlängningarna som medföljde min Arlo Essential Video Doorbell?

Om den befintliga dörrklockans kablar är för korta kan du använda kabelförlängningar när du installerar Arlo Essential Video Doorbell. Kabelförlängningar och fästen medföljer i förpackningen med din Arlo Essential Video Doorbell.

Obs! Trådbunden anslutning av Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free är valfritt.

Så här ansluter du kabelförlängningar till Arlo Essential Video Doorbell:

1. Leta reda på kabelförlängningarna och fästena i förpackningen.

Kabelförlängningarna är identiska och utbytbara.
  2. Ta bort gummiändarna från kabelförlängningarna.
  3. Fäst kabelförlängningarna i änden av den befintliga dörrklockans kablar.

För att göra detta ansluter du kabeländarna på kabelförlängningarna (inte stiften) till den befintliga dörrklockans kablar och snurrar ihop kablarna.
  4. Placera fästena ovanpå de anslutna kabeländarna och snurra fästena.
    Fästenas tratt håller ihop kablarna.
  5. Fäst de förlängda kablarna på din Arlo Essential Video Doorbell.
  6. Stoppa in kabelförlängningarna och fästena i kabelutrymmet i väggen, bakom dörrklockan.
    Om det inte finns tillräckligt med utrymme kan du behöva använda den vinklade monteringsplattan för att skapa ytterligare utrymme bakom dörrklockan.
  7. Placera din Arlo Essential Video Doorbell på monteringsplattan genom att trycka den uppåt och inåt.

Nu är allt klart för att fortsätta installationen av din Arlo Essential Video Doorbell.