Behöver jag en Arlo-basstation för att kunna använda min Arlo Essential Video Doorbell?

Arlo Essential Video Doorbell Wired (AVD1001). Nej, en Arlo SmartHub eller basstation är ett tillval till Arlo Essential Video Doorbell Wired. Du kan använda en befintlig WiFi-router för att ansluta dörrklockan direkt till 2,4 GHz WiFi. Om du vill ansluta din enhet till en SmartHub eller basstation kan du ansluta din Arlo Essential Video Doorbell Wired till en SmartHub eller basstation, modell VMB5000, VM4540, VMB4500, VMB4000.

Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free (AVD2001). Nej, du kan för närvarande inte ansluta din Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free till någon Arlo SmartHub eller basstation.