Hur ändrar jag ljudsignalen som min Arlo Video Doorbell utlöser?

Du kan ställa in Arlo Video Doorbell så att den utlöser en mekanisk, digital eller ingen ljudsignal när någon trycker på dörrklocksknappen.

Innan du ändrar ljudsignalsinställningarna i Arlo-appen måste du ansluta din Arlo Video Doorbell och strömförsörjningssatsen till rätt ljudsignalskonfiguration.

Så här ändrar du vilken typ av ljudsignal din Arlo Video Doorbell utlöser:

1. Starta Arlo-appen eller logga in på my.arlo.com.
  2. Tryck eller klicka på Inställningar > Mina enheter.
  3. Välj din Arlo Video Doorbell.
  4. Tryck eller klicka på Traditionell ljudsignal.
  5. Välj Mekanisk, Digital eller Ingen.
    1. Mekanisk. Tryck eller klicka om du ansluter Arlo Video Doorbell till en mekanisk ljudsignal.
      En mekanisk ljudsignal gör det traditionella ”ding dong”-ljudet, med rörliga mekaniska delar.
    2. Digital. Tryck eller klicka om du ansluter Arlo Video Doorbell till en digital ljudsignal.
      En digital ljudsignal kan spela upp en kort melodi eller ton. På vissa modeller kan melodin konfigureras.
    3. Ingen. Tryck eller klicka om du åsidosätter dörrklockans ljudsignal eller om du strömförsörjer dörrklockan från en separat AC-spänningskälla som inte har någon traditionell ljudsignal. Mer information finns i Hur aktiverar jag åsidosättningsläget på min Arlo Video Doorbell?.