Produktöversikt över Arlo Essential Video Doorbell Wired

Arlo Essential Video Doorbell Wired har följande inbyggda funktioner:

1. Mikrofon: Använd mikrofonen och högtalaren för tvåvägskommunikation med full duplex.
  2. Objektiv med synfält på 180 grader: Missa aldrig en detalj med kameran som kan se en person från huvud till tå eller ett paket på marken.  Mer information finns i Hur justerar jag synfältet på min Arlo-kamera?.
  3. Ljussensor: Ljussensorn ser till att Arlo-kamerans bild är rätt justerad enligt inställningen. Mer information finns i Hur använder jag HDR med min Arlo-kamera?.
  4. IR-lampa
  5. Vädertåligt hölje: Använd din Arlo Essential Video Doorbell Wired utomhus på ett säkert sätt med det vädertåliga höljet. Mer information finns i Är Arlo-kamerorna väderbeständiga?.
  6. Dörrklockans knapp: Svara på ett SIP-samtal från dörrklockan eller svara med ett snabbmeddelande när någon trycker på dörrklockans knapp. Mer information finns i Hur tar jag emot inkommande samtal på min smartphone från min Arlo-dörrklocka?.
  7. Statuslampor: Fastställ status för din Arlo Essential Video Doorbell Wired genom att titta på LED-indikatorn. Mer information finns i Vad betyder LED-lampans signaler på min Arlo Essential Video Doorbell Wired?.
  8. Högtalare: Avskräcker inkräktare genom att aktivera sirenen på den inbyggda högtalaren. Mer information finns i Hur slår jag på eller stänger av sirenen på min Arlo-kamera eller dörrklocka?.
  9. Synkronisera/återställ knapp med sprinthål: Använd frigöringsstiftet eller ett uträtat gem och tryck på synkroniserings-/återställningsknappen. Mer information finns i Hur återställer jag min Arlo Essential Video Doorbell Wired?.
  10. Anslutningsskruvar: Anslut Arlo Essential Video Doorbell Wired till den befintliga dörrklockans ledningar genom att fästa kablarna på baksidan av dörrklockan. Mer information finns i Hur installerar jag min Arlo Essential Video Doorbell Wired?.