Behöver jag en Arlo SmartHub eller Base Station för att använda Arlo Pro 3 Floodlight Camera?

En Arlo SmartHub eller Base Station finns som tillval. Du kan ansluta Arlo Pro 3 Floodlight Camera direkt till routern. För det krävs ett WiFi-nätverk med en hög hastighet på 2,4 Ghz. När du ansluter Arlo Pro 3 Floodlight Camera till en Base Station eller SmartHub kan du spara video- och ljudinspelningar på en lokal USB- eller microSD-enhet. Mer information finns på Hur ansluter jag min Arlo-enhet till en Base Station eller SmartHub?.

Mer information om kraven för att använda Arlo Pro 3 Floodlight Camera finns på Vilka är kraven för att installera och använda Arlo-system?.