Hur använder jag en anpassad ringsignal på min iOS-enhet för Arlo Video Doorbell?

Du kan använda en anpassad ringsignal för att skilja mellan Arlo Video Doorbell-samtal och andra samtal när någon trycker på dörrklockan. Detta måste göras i din mobila enhets iOS-inställningar (Apple).

Så här använder du en anpassad ringsignal för Arlo Video Doorbell i iOS (Apple):

1. Tryck på Arlo Video Doorbell och vänta tills dörrklockan ringer upp din mobila enhet.
  2. När samtalet är klart öppnar du appen Telefon på Apple-enheten.
  3. Tryck på Senaste längst ned på skärmen.
    Obs! Kontrollera att skärmen visar alla telefonsamtal, inte bara missade telefonsamtal. Det här kan du ändra med omkopplaren högst upp på skärmen.
  4. Tryck på ikonen Information (i) bredvid Arlo Video Doorbell-samtalet.
    Obs! Samtalskontakten visar det namn som du gav Arlo Video Doorbell i Arlo-appen.
  5. Tryck på Skapa ny kontakt.
  6. Bläddra ned och tryck på Ringsignal.
  7. Välj en anpassad ringsignal.
    Apple-enheten spelar upp den här ringsignalen när någon trycker på Arlo Video Doorbell.