Hur ansluter jag min Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free trådbundet?

Du kan som alternativ ansluta din trådlösa Arlo Essential Video Doorbell trådbundet om du vill använda den med hemmets befintliga dörrklocka och ansluta den till kontinuerlig laddning. Om du vill ansluta din dörrklocka trådbundet måste du först ta bort den från ditt konto och sedan lägga till den igen i Arlo-appen.

Följ dessa anvisningar om du har installerat din dörrklocka i en trådlös konfiguration och vill ansluta den trådbundet i stället.

Innan du börjar

Innan du ansluter din trådlösa Arlo Essential Video Doorbell trådbundet:

• Se till att strömmen är avstängd vid brytaren.
  • Se till att du har alla delar som levererades med din trådlösa Arlo Essential Video Doorbell.
  • Om du inte känner dig bekväm med att ansluta din dörrklocka på egen hand bör du kontakta en lokal elektriker för att få hjälp.

Ansluta din dörrklocka trådbundet

Så här ansluter du din trådlösa Arlo Essential Video Doorbell trådbundet:

1. Starta Arlo-appen i iOS eller Android.
  2. Tryck på Inställningar > Mina enheter.
  3. Rulla längst ned på sidan och tryck på Ta bort enhet.
  4. Tryck på fliken Enheter.
  5. Tryck på Lägg till ny enhet längst ned på fliken Enheter.
  6. Välj din Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free.
  7. Följ anvisningarna för att ansluta din dörrklocka trådbundet.