Vad är skillnaden mellan den trådlösa och trådbundna versionen av Arlo Essential Video Doorbell?

Det finns två versioner av Arlo Essential Video Doorbell, en trådbunden och en trådlös konfiguration. Läs denna artikel för att se skillnaderna mellan de två konfigurationerna.

• Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free (AVD2001). Använd endast batteridrift eller en trådbunden anslutning för underhållsladdning av dörrklockan. Trådbunden anslutning av dörrklockan ger dig också möjlighet att använda en befintlig dörrklocka.
    • Maximal strömningskapacitet: 1 536 x 1 536p Full HD
    • Installation: Trådlös eller trådbunden (8–24 V växelström till en befintlig dörrklocka) med ett uttagbart och laddningsbart batteri
    • Bildförhållande och synfält: 1:1 och 180 grader diagonalt
    • Direkt till WiFi-anslutning: Ja
    • Kompatibilitet med SmartHub eller basstation: Nej
  • Arlo Essential Video Doorbell Wired (AVD1001). Ansluts till ledningarna till din befintliga dörrklocka. En spänning på 16–24 V växelström krävs för Arlo Essential Video Doorbell Wired.
    • Maximal strömningskapacitet: 1 536 x 1 536p Full HD
    • Installation: Endast trådbunden konfiguration
    • Bildförhållande och synfält: 1:1 och 180 grader diagonalt
    • Direkt till WiFi-anslutning: Ja
    • Kompatibilitet med SmartHub eller basstation: Ja – VMB4000, VMB4500, VMB4540, VMB5000