Beställningar och kundkonto

Vilka betalningsalternativ accepteras?

Vi accepterar följande betalningsmetoder:

• Visa
  • Maestro
  • Mastercard
  • American Express
  • PayPal
  • Klarna

Varför avvisas min betalning?

Det kan finns många anledningar till att ett betalkort inte accepteras, de vanligaste orsakerna är:

• Giltighetstiden på kortet du använder har gått ut
  • Du har nått eller överskridit din kreditgräns
  • Kortnummer, utgångsdatum eller säkerhetskod har angetts felaktigt

Om inget av skälen ovan är tillämpligt och din betalning fortfarande avvisas, kontakta din bank för hjälp. Om din bank bekräftar att det inte finns några problem med kortet du använder, vänligen kontakta oss på shop@arlo-europe.com eller andra kontaktsätt finns på vår kundsupportsida.

Behöver jag ett konto för att beställa Arlo-produkter från Arlo.com?

Du kan gå till kassan som gäst eller välja att skapa ett konto där du kan se din beställningshistorik och spåra status för din beställning. Genom att skapa ett konto kan du spara ditt namn och din adress för att göra betalningen ännu snabbare med din nästa beställning.

Skiljer sig mitt butikskonto från Mitt Arlo-konto?

Ja, ditt butikskonto kommer att användas för att spåra beställningar som görs på www.arlo.com, du behöver ett separat My Arlo-konto för att registrera dina produkter när du får dem.

Jag har glömt mitt lösenord, hur återställer jag det?

Du kan återställa ditt lösenord genom att klicka på "Jag har glömt mitt lösenord" på inloggningssidan. När du har angett din e-postadress kommer du att få ett e-postmeddelande med en länk för att återställa ditt lösenord.

Erbjuder ni finansiering på onlinebeställningar?

Vi erbjuder inte finansieringsbetalningsalternativ för beställningar som görs via vår onlinebutik på www.arlo.com/sv_se.

Kan jag avboka min beställning?

När din beställning har behandlats och betalningen bekräftats kan vi inte annullera beställningen. Om du inte längre vill ha produkten du har beställt har du upp till 30 dagar på dig från mottagandet av din beställning på dig att begära en retur.