Hvad er Arrive/Leave Automations, og hvordan sætter jeg det op til mit Arlo-system?

Denne artikel er til den nye oplevelse af Arlo Secure med Arm Away, Arm Home og Standby . Hvis du har Arlo Secure App-oplevelsen med Arm and Disarm , kan du besøge: Hvordan fungerer Arlo Geofencing, og hvordan konfigurerer jeg det?

Arlo Secure App giver dig mulighed for at konfigurere Ankomst/Forlad automatiseringer. Dette er et virtuelt hegn, der hjælper med at opdage, hvornår nogen ankommer eller forlader dit hjem. Du kan bruge Ankomst/Forlad-automatisering til at indstille tilstanden på dit system til Tilkobling væk, Tilkoblet hjem eller Standby.

Sådan opretter du Ankomst-/Forlad-automatiseringer:

1. Start Arlo Secure-appen.
  2. Tryk på Rutiner.
  3. Tryk på Automatiseringer.
  4. Tryk på
  5. Tryk på Tilføj Ankomst/Forlad.
    Bemærk : Du kan oprette en Arrive/Leave-begivenhed for at administrere dine enheder baseret på, hvornår du nærmer dig eller forlader dit hjem. For eksempel når nogen ankommer, kan du automatisk indstille tilstanden til Standby.
  6. Tryk på Enhver ankommer.
    Bemærk: Enhver ankommer er standardindstillingen for en ny regel. Hvis det ønskes, kan du vælge specifikke personer ved at trykke på Specifikke personer ankommer og derefter trykke på brugerne for at tilføje eller fjerne dem fra automatiseringen. Du kan også vælge Alle forlader eller Specifikke personer forlader . For mere information, besøg: Hvordan tilføjer jeg venner på min Arlo Secure App? - Arlo Secure 4.0
  7. Tryk på Gem.
  8. Tryk på Tilføj handling for at vælge handlinger til dit Arlo-system eller dine enheder, når folk forlader eller ankommer.
  9. Følg instruktionerne i appen for at fuldføre de forskellige handlingstrin.

Det kræves, at tilladelser til placeringstjenester er aktiveret på din mobilenhed, for at Ankomst-/Forlad-automatiseringerne kan fungere korrekt:

For Android-enheder:

Som standard aktiverer din Android-enhed den overordnede placeringstjeneste, selvom du skal give tilladelse til hver app, du installerer. Hvis placeringstjenester er blevet slået fra for din Android-enhed, kan du tænde den igen med et par tryk.

• I Placeringsindstillinger skal du sikre dig, at Placering er indstillet til Til , og Forbedre nøjagtighed er aktiveret for Wi-Fi-scanning og Bluetooth-scanning .
  • I Android-indstillingerne for apps skal du sikre dig, at Arlo Secure-appen har placeringstilladelsen indstillet til Tillad hele tiden .

For iOS-enheder:

Hvis placeringstjenester er blevet deaktiveret for din iOS-enhed, kan du slå den til igen med et par tryk.

• Gå til din enheds indstillinger.
  • Rul ned og tryk på Arlo Secure.
  • Sørg for , at placeringsadgang er indstillet til Altid , og Præcis placering er indstillet til Til.

For både Android- og iOS-enheder:

Sørg for, at Wi-Fi er aktiveret. Aktivering af Wi-Fi på din mobilenhed forbedrer placeringsnøjagtigheden, selvom du ikke er forbundet til et Wi-Fi-netværk.