Hvordan konfigurerer jeg push-beskeder eller e-mail-beskeder? - Arlo Secure 4.0

Denne artikel er til Arlo Secure App-oplevelsen med  Feed . Hvis du har Arlo Secure App-oplevelsen med  bibliotek , kan du besøge:  Hvordan konfigurerer jeg push-beskeder eller e-mail-advarsler?

Med Arlo-enheder kan du vælge at modtage e-mail-advarsler og push-beskeder, når der registreres bevægelse eller lyd. Du kan også vælge at sende e-mail-advarsler til en anden eller til flere personer.

For at redigere de meddelelser, der er knyttet til din Arlo-enhed, skal du redigere tilstandene og reglerne for det pågældende kamera. For mere information om tilstande og regler, besøg:  Om Arlo-rutiner, tilstande, regler og automatiseringer

Sådan konfigurerer du e-mail-beskeder eller push-beskeder:

1. Start Arlo Secure App eller log ind på din Arlo-konto på  my.arlo.com .
  2. Tryk eller klik på  Rutiner .
  3. Tryk eller klik på Tilkobling , Tilkoble hjem eller Standby .
  4. Tryk eller klik på Tilføj en regel  , hvis din enhed ikke vises under Regler. Hvis din enhed er på listen, skal du springe til trin 7.
  5. Vælg en tilgængelig enhed til reglen.
  6. Tryk eller klik på Gem .
  7. Vælg den enhed, der er angivet under Regler.
  8. Tryk eller klik på kontakten for Bevægelsesdetektion eller Lyddetektion  , hvis de ikke allerede er aktiveret. Andre Arlo-enheder kan have forskellige muligheder såsom røgalarm , adgang åbnet , sensorbevægelse , vandlækage osv.
  9. Tryk eller klik på Send notifikation for at vælge, hvilken type notifikation der skal modtages.
  10. Tryk eller klik på kontakten Underret alle under Push-meddelelse eller på knappen Aktiver handling under E-mail.
    Bemærk : Hvis det ønskes, kan du tilføje yderligere e-mail-adresser i feltet Tilføj en e-mail .
  11. Tryk eller klik på  Gem .

For mere information, besøg:  Hvordan kan jeg modtage tekstmeddelelser fra mit Arlo-system i stedet for e-mailmeddelelser?