Hvordan tilføjer jeg en Schedule Automation til mit Arlo-system?

Denne artikel er til Arlo Secure App-oplevelsen med  Arm Away, Arm Home og Standby . Hvis du har Arlo Secure App-oplevelsen med  Til- og frakobling , kan du besøge:  Hvordan kan jeg indstille en tidsplan for mit kamera på min Arlo-konto?

Du kan oprette en eller flere skemaautomatiseringer for at udføre forskellige handlinger for dit Arlo-system baseret på tidspunktet på dagen og ugedagen. Planlægningsautomatiseringerne giver dit system mulighed for at udføre handlinger såsom Skift tilstand, Optag en video eller Juster Enhedsindstillinger.

Konfiguration

• En Schedule Automation giver dig mulighed for at udføre en eller flere handlinger på et bestemt tidspunkt på dagen, på en eller flere dage i ugen.
  • Skemaautomatiseringer gentages på ugebasis. Du kan også indstille tidspunktet for solopgang eller solnedgang for din placering.
  • Du kan indstille en Schedule Automation til kun at handle, når dit system er indstillet til en bestemt tilstand.
  • Du kan oprette flere skemaautomatiseringer for at udløse forskellige handlinger på forskellige tidspunkter.

I konfigurationer, hvor du gerne vil have handlinger til at ske på forskellige tidspunkter af dagen, skal du opsætte separate skemaautomatiseringer, en for hvert tidspunkt på dagen, en handling skal finde sted.

Hvis du f.eks. vil have en automatisering til at indstille tilstanden for dit system til Tilkobling kl. 9:00 mandag til fredag, og derefter indstille tilstanden til Tilkoble hjem fra kl. 16:00 mandag til fredag, skal du konfigurere to separate skemaautomatiseringer.

• Opret en skemaautomatisering for at skifte tilstand til at aktivere væk kl. 9:00.
  • Opret endnu en tidsplanautomatisering for at skifte tilstand til at aktivere hjem klokken 16:00.

Sådan opretter du en skemaautomatisering:

1. Start Arlo Secure App eller log ind på din Arlo-konto på my.arlo.com .
  2. Tryk eller klik på Rutiner.
  3. Tryk eller klik   i øverste højre hjørne af skærmen.
  4. Tryk eller klik på Tilføj tidsplan .
  5. Vælg, hvilke dage i ugen du ønsker, at skemaautomatiseringen skal finde sted.
  6. Indstil tidspunktet for, hvornår tidsplanautomatiseringen skal finde sted.
    Alternativt kan du indstille tiden til at matche solopgangen eller solnedgangen for din placering.
    For information om konfiguration af Sunrise/Sunset-funktionen på Schedule Automations, besøg:  Hvordan fungerer Sunrise/Sunset-funktionen for min Scheduled Automation på mit Arlo-system?
  7. Tryk eller klik på  Tilføj handling. Vælg den handling, du ønsker skal ske på det valgte tidspunkt, og konfigurer handlingen.
  8. Tryk eller klik på  Næste eller Gem på handlingskonfigurationsskærmen.
  9. Vælg den enhed, du vil bruge til handlingen, og tryk eller klik på Næste.
  10. Indtast et navn til Schedule Automation.
    Vi anbefaler at bruge et navn, der afspejler automatiseringens funktion. Hvis automatikken f.eks. skal indstille Arm Away om morgenen på hverdage, så navngiv automatikken "Arm Away Weekday Mornings".
  11. Hvis du gerne vil have, at Schedule Automation kun skal ske, når dit system er i en bestemt tilstand, skal du trykke eller klikke på  Always Enabled  for at ændre, hvilke tilstande der er aktiveret. Alle tre tilstande er aktiveret som standard.
  12. Hvis du ønsker, at mere end én handling skal finde sted på det angivne tidspunkt, skal du trykke eller klikke på  Tilføj handling .
  13. Tryk eller klik på Gem. Din nye tidsplanautomatisering er gemt.

Tilgængelige handlinger

Der er flere tilgængelige handlinger til at konfigurere for planlægningsautomatiseringer. Tilgængelige handlinger varierer afhængigt af de enheder, der er installeret på din placering.

Skift tilstand. Indstil dit systems tilstand til:

Tilkobling vækTilkoblet hjem eller Standby.

Optag en video. Udløs en videooptagelse på et bestemt tidspunkt på et af dine Arlo-kameraer. Hvis du gerne vil have flere kameraer til at optage, skal du tilføje en ekstra handling for hvert kamera.

Tænd et lys / Sluk et lys. Tænd eller sluk lyset for din Arlo Pro 3 Floodlight.

For information om konfiguration af lysindstillingerne for Arlo Pro 3 Floodlight, besøg:  Hvordan justerer jeg lysindstillingerne på mit Arlo Pro 3 Floodlight-kamera? - Arlo Secure 4.0

Aktiver Sirene. Aktiver sirenen på en Arlo-enhed. Hvis du gerne vil have flere enheder til at lyde, skal du tilføje en ekstra handling for hver enhed.

Send besked. Udløs en push-meddelelse eller e-mail, der skal sendes.

Juster enhedsindstillinger. Giver dig mulighed for automatisk at ændre visse enhedsindstillinger for din enhed. Indstillinger, der kan ændres med en automatisering, omfatter bevægelsesfølsomhed, lydfølsomhed, optagelsesvarighed og sireneindstillinger.

Panik. Udløser panikreaktionen for Arlo Home Security System. Vil aktivere lys og sirener på din placering. Brugere med Arlo Professional Monitoring kan også have kontaktet 24/7 live sikkerhedseksperter.

ADVARSEL: Konfiguration af en panikhandling på en planautomatisering anbefales ikke.

Indstillinger for standardtilstand

Indstillinger for flere handlinger konfigureret ovenfor er placeret i standardtilstandsindstillingerne. Standardtilstandsindstillinger giver dig mulighed for at indstille standardindstillinger for funktioner, herunder bevægelsesfølsomhed, lydfølsomhed, optagelseslængde og sirene.

Sådan ændres indstillingerne for standardtilstand:

1. Start Arlo Secure App eller besøg:  my.arlo.com
  2. Tryk eller klik på Enheder.
  3. Tryk eller klik på kameraet.
  4. Tryk eller klik på
  5. Tryk eller klik på Indstillinger for standardtilstand.
  6. Juster indstillingerne som ønsket for kameraet.