Hva er Arrive/Leave Automations og hvordan setter jeg det opp for Arlo-systemet mitt?

Denne artikkelen er for den nye opplevelsen av Arlo Secure med Arm Away, Arm Home og Standby . Hvis du har Arlo Secure App-opplevelsen med Arm and Disarm , kan du gå til: Hvordan fungerer Arlo Geofencing og hvordan konfigurerer jeg det?

Arlo Secure-appen lar deg sette opp Ankomst/Leave-automatisering. Dette er et virtuelt gjerde som hjelper deg med å oppdage når noen ankommer eller forlater hjemmet ditt. Du kan bruke Ankomst/Forlat-automatiseringen til å sette modusen på systemet ditt til Tilkobling, Tilkoble hjem eller Standby.

Slik oppretter du Ankomst-/Leave-automatiseringer:

1. Start Arlo Secure-appen.
  2. Trykk på Rutiner .
  3. Trykk på Automatiseringer .
  4. Trykk på
  5. Trykk på Legg til ankomst/avreise .
    Merk : Du kan opprette en Arrive/Leave-hendelse for å administrere enhetene dine basert på når du nærmer deg eller forlater hjemmet ditt. For eksempel når noen ankommer, kan du automatisk sette modusen til Standby.
  6. Trykk på Alle som ankommer .
    Merk : Alle som ankommer er standardinnstillingen for en ny regel. Om ønskelig, velg spesifikke personer ved å trykke på Spesifikke personer ankommer , og trykk deretter på brukerne for å legge til eller fjerne dem fra automatiseringen. Du kan også velge Alle forlater eller Bestemte personer forlater . For mer informasjon, besøk: Hvordan legger jeg til venner på Arlo Secure App? - Arlo Secure 4.0
  7. Trykk på Lagre .
  8. Trykk på Legg til handling for å velge handlinger for Arlo-systemet eller enhetene dine når folk drar eller ankommer.
  9. Følg instruksjonene i appen for å fullføre de ulike handlingstrinnene.

Tillatelser for posisjonstjenester kreves for å være aktivert på mobilenheten din for at Ankomst-/Forlat-automatiseringen skal fungere skikkelig:

For Android-enheter :

Som standard aktiverer Android-enheten din den generelle posisjonstjenesten, selv om du må gi tillatelse til hver app du installerer. Hvis posisjonstjenester er slått av for Android-enheten din, kan du slå den på igjen med noen få trykk.

• I Plasseringsinnstillinger, sørg for at Plassering er satt til , og Forbedre nøyaktighet er aktivert for Wi-Fi-skanning og Bluetooth-skanning .
  • I Android-innstillingene for apper, sørg for at Arlo Secure-appen har posisjonstillatelsen satt til Tillat hele tiden .

For iOS-enheter :

Hvis posisjonstjenester er deaktivert for iOS-enheten din, kan du slå den på igjen med noen få trykk.

• Gå til enhetens innstillinger .
  • Rull ned og trykk på Arlo Secure .
  • Sørg for at posisjonstilgang er satt til Alltid og nøyaktig plassering er satt til .

For både Android- og iOS-enheter:

Sørg for at Wi-Fi er aktivert. Aktivering av Wi-Fi på mobilenheten forbedrer posisjonsnøyaktigheten, selv om du ikke er koblet til et Wi-Fi-nettverk.