Hva er Arlo Smart Notifications og hvordan setter jeg dem opp? - Arlo Secure 4.0

Denne artikkelen er for Arlo Secure App-opplevelsen med  Feed . Hvis du har Arlo Secure App-opplevelsen med  Library , kan du gå til:  Hva er Arlos avanserte bevegelsesvarsler, og hvordan setter jeg dem opp?

Ved hjelp av avansert kunstig intelligens varsler Arlo-sikkerhetskameraer deg når viktige bevegelser oppdages, og filtrerer bort daglige bevegelser, for eksempel tregrener. Denne funksjonen sikrer at du kan se og reagere på viktige bevegelser som skjer på kameraet ditt.

Merk : Arlo Smart Notifications er tilgjengelig med et abonnement. For mer informasjon, besøk:  Hva er de tilgjengelige Arlo-abonnementsplanene og hvor mye skyopptak er tilgjengelig?

Alternativer for bevegelsesdeteksjon

Du kan aktivere hvilken som helst kombinasjon av følgende funksjoner i Arlo Secure-appen for å finne ut hva slags bevegelsesvarsler du vil motta:

• Persondeteksjon . Med Arlo Person Detection-funksjonen mottar du sanntidsvarsler når folk nærmer seg hjemmet ditt. Persondeteksjonsfunksjonen lar deg også søke i opptakene dine etter videoer som inneholder personer. For mer informasjon, besøk:  Hva er Arlos persondeteksjonsfunksjon? - Arlo Secure 4.0
  • Pakkedeteksjon . Pakkedeteksjonsfunksjonen lar deg motta omfattende varsler når Arlo-kameraet ditt ser en pakke bli hentet eller avlevert. Med Pakkedeteksjon slått på i Arlo Secure-appen, oppdager kameraet pakker så små som en skoeske. For mer informasjon, besøk:  Hva er Arlo Package Detection-funksjonen? - Arlo Secure 4.0
  • Dyre- og kjøretøydeteksjon . Vehicle Detection-funksjonen oppdager biler, lastebiler, busser, motorsykler og sykler, og lar deg motta rike varsler når Arlo-kameraet ditt oppdager et kjøretøy. Dyredeteksjonsfunksjonen lar deg motta rike varsler når Arlo-kameraet ditt oppdager et dyr. Den oppdager ethvert dyr som er større enn en liten gnager. For mer informasjon, besøk:  Arlo Dyre-, kjøretøy- og persondeteksjon - Arlo Secure 4.0
  • Deteksjon av røyk/CO-alarm . Funksjonen for deteksjon av røyk/karbonmonoksid varsler deg i Arlo Secure-appen når et Arlo-kamera hører en røyk- og/eller karbonmonoksid (CO) detektoralarm. Arlo-kameraet tar opp til aktiviteten stopper eller i en bestemt tidsperiode. For mer informasjon, besøk:  Hva er Arlo røyk- og CO-alarmdeteksjonsfunksjonen og hvordan setter jeg den opp?

Slik konfigurerer du smarte varsler for Arlo-kameraet ditt:

Når bevegelsesdeteksjon er aktivert for Arlo-kameraet ditt, kan du velge hvilken type bevegelse du vil bli varslet om.

Merk : Smartvarsler settes opp separat for hvert kamera.

1. Start Arlo Secure-appen.
  2. Trykk på
  3. Velg et sted under PLASSERINGER OG PLANER.
  4. Trykk på  Smarte varsler .
  5. Velg et aktivt kamera.
  6. Trykk på bryterne under BEVEGELSEVARSLER for å slå Personer , Kjøretøy , Dyr og All annen bevegelse på eller av.
  7. Trykk på bryterne under LYDVARSLER for å slå røyk/karbonalarm og all annen lyd på eller av.
    For mer informasjon, besøk:  Hva er Arlo røyk- og CO-alarmdeteksjonsfunksjonen og hvordan setter jeg den opp?
  8. Trykk på bryteren under ALERT ALTERNATIVER for å slå animert forhåndsvisning på eller av.
    Med animert forhåndsvisning aktivert, vil rike varsler vise en animert forhåndsvisning av hendelsen.

Slik konfigurerer du pakkedeteksjon for Arlo-kameraet ditt:

1. Start Arlo Secure-appen.
  2. Trykk på
  3. Velg et sted under PLASSERINGER OG PLANER.
  4. Trykk på  Pakkedeteksjon .
  5. Flytt kameraet fra inaktive kameraer til aktive kameraer :
    Merk : Bare ett kamera kan være aktivt om gangen.
  • Flytt kameraet ved å trykke på de  tre stolpene  til høyre for kameraet og hold mens du drar det opp og slipper det inn i listen over aktive kameraer.
  • Dette vil flytte kameraet opp og aktivere pakkedeteksjon for enheten.

Se Arlo Motion Alerts

Når viktig bevegelse utløses på kameraet ditt, vil du først motta en push-varsling med et miniatyrbilde fra videoen. Når videoen har fullført innspillingen, sendes en ny push-melding for å erstatte den første, og gir en forhåndsvisning av miniatyrbilde.

Merk : Hvis den første push-varslingen lukkes før opptaket er fullført, vil en andre push-varsling fortsatt mottas når opptaket er fullført med miniatyrbildevideoen.

For å se videoen og kontrollere Arlo-systemet ditt fra et omfattende varsel:

1. Trykk og hold varselet fra enhetens låseskjerm.
    Et bilde av en person oppdaget interaktiv varsling fra Arlo-appen, som viser nødhjelpsoppfordringen.
  2. Trykk på varselet igjen for å åpne Arlo Secure-appen, eller trykk på Aktiver sirene , Ring en venn eller nødrespons .
    Merk : Emergency Response er kun tilgjengelig for Arlo Secure Plus-abonnenter i USA.