Hvordan legger jeg til en Schedule Automation til Arlo-systemet mitt?

Denne artikkelen er for Arlo Secure App-opplevelsen med  Arm Away, Arm Home og Standby . Hvis du har Arlo Secure App-opplevelsen med  Arm and Disarm , gå til:  Hvordan kan jeg angi en tidsplan for kameraet mitt i Arlo-kontoen min?

Du kan opprette en eller flere planautomatiseringer for å utføre forskjellige handlinger for Arlo-systemet ditt basert på klokkeslett og ukedag. Planleggingsautomatiseringen lar systemet utføre handlinger som å endre modus, ta opp en video eller justere enhetsinnstillinger.

Konfigurasjon

• En Schedule Automation lar deg utføre én eller flere handlinger på ett bestemt tidspunkt på dagen, på én eller flere dager i uken.
  • Automatisering av tidsplaner gjentar seg på ukentlig basis. Du kan også stille inn tiden for soloppgang eller solnedgang for posisjonen din.
  • Du kan angi at en tidsplanautomatisering kun skal utføre handlinger når systemet er satt til en bestemt modus.
  • Du kan opprette flere tidsplanautomatiseringer for å utløse forskjellige handlinger på forskjellige tidspunkter.

I konfigurasjoner der du ønsker at handlinger skal skje på forskjellige tider på dagen, må du sette opp separate tidsplanautomatiseringer, en for hver tid på dagen en handling skal skje.

For eksempel, hvis du vil ha en automatisering for å sette modusen for systemet ditt til å aktivere vekk kl. 9:00 mandag til fredag, og deretter sette modusen til å aktivere hjem fra kl. 16:00 mandag til fredag, må du sette opp to separate timeplanautomatiseringer.

• Opprett én tidsplanautomatisering for å endre modus for å koble til klokken 9:00.
  • Opprett en annen planautomatisering for å endre modus for å aktivere hjem klokken 16:00.

Slik oppretter du en planautomatisering:

1. Start Arlo Secure-appen eller logg på Arlo-kontoen din på my.arlo.com .
  2. Trykk eller klikk på Rutiner .
  3. Trykk eller klikk   i øvre høyre hjørne av skjermen.
  4. Trykk eller klikk Legg til tidsplan .
  5. Velg hvilke dager i uken du vil at planautomatiseringen skal skje.
  6. Still inn tidspunktet for tidsplanautomatiseringen.
    Alternativt kan du stille inn tiden for å matche soloppgangen eller solnedgangen for din plassering.
    For informasjon om konfigurering av soloppgang/solnedgang-funksjonen på planautomatiseringer, besøk:  Hvordan fungerer soloppgang-/solnedgangsfunksjonen for min planlagte automatisering på Arlo-systemet?
  7. Trykk eller klikk på  Legg til handling . Velg handlingen du ønsker skal skje på det valgte tidspunktet og konfigurer handlingen.
  8. Trykk eller klikk på  Neste  eller  Lagre  på handlingskonfigurasjonsskjermen.
  9. Velg enheten du vil bruke for handlingen, og trykk eller klikk på Neste .
  10. Skriv inn et navn for Schedule Automation.
    Vi anbefaler å bruke et navn som gjenspeiler funksjonen til automatiseringen. For eksempel, hvis automatikken skal sette Arm Away om morgenen på ukedager, gi automatiseringen navnet "Arm Away Weekday Mornings".
  11. Hvis du vil at Schedule Automation bare skal skje når systemet er i en bestemt modus, trykk eller klikk  Alltid aktivert  for å endre hvilke moduser som er aktivert. Alle tre modusene er aktivert som standard.
  12. Hvis du vil at mer enn én handling skal finne sted på det angitte tidspunktet, trykk eller klikk  Legg til handling .
  13. Trykk eller klikk Lagre. Din nye timeplanautomatisering er lagret.

Tilgjengelige Handlinger

Det er flere tilgjengelige handlinger for å konfigurere for planautomatisering. Tilgjengelige handlinger varierer avhengig av enhetene som er installert der du befinner deg.

Endre modus . Still inn modusen til systemet til Tilkoble borte ,  Tilkoble hjem eller   Standby .

Ta opp en video . Utløs et videoopptak på et spesifisert tidspunkt på et av Arlo-kameraene dine. Hvis du vil ha flere kameraer til å ta opp, legg til en ekstra handling for hvert kamera.

Slå på et lys / Slå av et lys . Slå lyset på eller av din Arlo Pro 3 Floodlight.

For informasjon om konfigurering av lysinnstillingene for Arlo Pro 3 Floodlight, besøk:  Hvordan justerer jeg lysinnstillingene på Arlo Pro 3 Floodlight-kameraet? - Arlo Secure 4.0

Aktiver sirene . Aktiver sirenen på en Arlo-enhet. Hvis du vil at flere enheter skal høres, legg til en ekstra handling for hver enhet.

Send melding . Utløs en push-varsling eller e-post som skal sendes.

Juster enhetsinnstillinger . Lar deg automatisk endre visse enhetsinnstillinger for enheten din. Innstillinger som kan endres med en automatisering inkluderer bevegelsesfølsomhet, lydfølsomhet, opptaksvarighet og sireneinnstillinger.

Panikk . Utløser panikkreaksjonen for Arlo Home Security System. Vil aktivere lys og sirener på din plassering. Brukere med Arlo Professional Monitoring kan også få kontakt med 24/7 direkte sikkerhetseksperter.

ADVARSEL : Konfigurering av en panikkhandling på en planautomatisering anbefales ikke.

Standard modusinnstillinger

Innstillinger for flere handlinger konfigurert ovenfor er plassert i standardmodusinnstillingene. Standardmodusinnstillinger lar deg angi standardinnstillinger for funksjoner, inkludert bevegelsesfølsomhet, lydfølsomhet, opptakslengde og sirene.

Slik endrer du standardmodusinnstillingene :

1. Start Arlo Secure App eller besøk:  my.arlo.com
  2. Trykk eller klikk på  Enheter .
  3. Trykk eller klikk på kameraet.
  4. Trykk eller klikk
  5. Trykk eller klikk på  Standardmodusinnstillinger .
  6. Juster innstillingene som ønsket for kameraet.