Hoe stel ik pushmeldingen of e-mailwaarschuwingen in? - Arlo Veilig 4.0

Dit artikel is voor de Arlo Secure App-ervaring met  Feed . Als je de Arlo Secure App-ervaring met  Bibliotheek hebt , ga dan naar:  Hoe stel ik pushmeldingen of e-mailwaarschuwingen in?

Met Arlo-apparaten kun je ervoor kiezen om e-mailwaarschuwingen en pushmeldingen te ontvangen wanneer er beweging of geluid wordt gedetecteerd. U kunt er ook voor kiezen om e-mailwaarschuwingen naar iemand anders of naar meerdere personen te sturen.

Als je de meldingen wilt bewerken die aan je Arlo-apparaat zijn gekoppeld, moet je de modi en regels voor die camera bewerken. Ga voor meer informatie over modi en regels naar:  Over Arlo-routines, modi, regels en automatiseringen

E-mailwaarschuwingen of pushmeldingen instellen:

1. Start de Arlo Secure App of log in op uw Arlo-account op  my.arlo.com .
  2. Tik of klik op  Routines .
  3. Tik of klik op Inschakelen Afwezig , Inschakelen Thuis of Stand-by .
  4. Tik of klik op Regel toevoegen  als uw apparaat niet wordt weergegeven onder Regels. Als uw apparaat wordt vermeld, gaat u verder met stap 7.
  5. Kies een beschikbaar apparaat voor de regel.
  6. Tik of klik op Opslaan .
  7. Selecteer het apparaat dat wordt vermeld onder Regels.
  8. Tik of klik op de schakelaar voor bewegingsdetectie of audiodetectie  als deze nog niet zijn ingeschakeld. Andere Arlo-apparaten kunnen andere opties hebben, zoals rookalarm , toegang geopend , bewegingssensor , waterlekkage , enz.
  9. Tik of klik op Melding verzenden om te selecteren welk type melding u wilt ontvangen.
  10. Tik of klik op de schakelaar Iedereen op de hoogte stellen onder Pushmelding of op de schakelaar Actie inschakelen onder E-mail.
    Opmerking : voeg desgewenst extra e-mailadressen toe in het veld Een e-mail toevoegen .
  11. Tik of klik op  Opslaan .

Ga voor meer informatie naar:  Hoe kan ik tekstmeldingen van mijn Arlo-systeem ontvangen in plaats van e-mailmeldingen?