Hoe voeg ik een Schedule Automation toe aan mijn Arlo-systeem?

Dit artikel is voor de Arlo Secure App-ervaring met Arm Away, Arm Home en Standby . Als je de Arlo Secure App-ervaring hebt met In- en uitschakelen , ga je naar: Hoe kan ik een schema instellen voor mijn camera in mijn Arlo-account?

U kunt een of meer Schedule Automations maken om verschillende acties voor uw Arlo-systeem uit te voeren op basis van het tijdstip van de dag en de dag van de week. Met de Schedule Automations kan uw systeem acties ondernemen zoals Modus wijzigen, een video opnemen of Apparaatinstellingen aanpassen.

Configuratie

• Een Schedule Automation stelt u in staat om één of meerdere Acties uit te voeren op één specifiek tijdstip van de dag, op één of meerdere dagen van de week.
  • Schedule Automations komen wekelijks terug. U kunt ook de tijd instellen op de zonsopgang of zonsondergang voor uw locatie.
  • U kunt een Schedule Automation instellen om alleen actie te ondernemen wanneer uw systeem is ingesteld op een specifieke modus.
  • U kunt meerdere Schedule Automations maken om verschillende acties op verschillende tijdstippen te activeren.

In configuraties waarbij u acties op verschillende tijdstippen van de dag wilt laten plaatsvinden, moet u afzonderlijke Schedule Automations instellen, één voor elk tijdstip van de dag waarop een actie moet plaatsvinden.

Als u bijvoorbeeld wilt dat een automatisering de modus voor uw systeem instelt op Afwezig om 9:00 uur van maandag tot en met vrijdag, en vervolgens de modus instelt op Thuis inschakelen vanaf maandag t/m vrijdag om 16:00 uur, moet u twee afzonderlijke planningsautomatiseringen.

• Maak een automatiseringsschema voor wijzigingsmodus om om 9:00 uur in te schakelen.
  • Maak een tweede Schema automatisering voor Modus wijzigen om Thuis in te schakelen om 16:00 uur.

Een planningsautomatisering maken:

1. Start de Arlo Secure App of log in op uw Arlo-account op my.arlo.com .
  2. Tik of klik op Routines .
  3. Tik of klik in de rechterbovenhoek van het scherm.
  4. Tik of klik op Schema toevoegen .
  5. Selecteer op welke dagen van de week u de Schedule Automation wilt laten plaatsvinden.
  6. Stel de tijd in waarop de planningsautomatisering moet plaatsvinden.
    U kunt ook de tijd instellen die overeenkomt met de zonsopgang of zonsondergang voor uw locatie.
    Voor informatie over het configureren van de Sunrise/Sunset-functie op Schedule Automations, gaat u naar: Hoe werkt de Sunrise/Sunset-functie voor mijn Scheduled Automation op mijn Arlo-systeem?
  7. Tik of klik op Actie toevoegen . Selecteer de actie die u op het geselecteerde tijdstip wilt laten plaatsvinden en configureer de actie.
  8. Tik of klik op Volgende of Opslaan in het actieconfiguratiescherm.
  9. Kies het apparaat dat u voor de actie wilt gebruiken en tik of klik op Volgende .
  10. Voer een naam in voor de planningsautomatisering.
    We raden aan een naam te gebruiken die de functie van de automatisering weergeeft. Als de automatisering bijvoorbeeld is om doordeweeks 's morgens in te schakelen, geeft u de automatisering de naam 'Weg in te schakelen op doordeweekse ochtenden'.
  11. Als u wilt dat de planningsautomatisering alleen plaatsvindt wanneer uw systeem zich in een specifieke modus bevindt, tik of klik dan op Altijd ingeschakeld om te wijzigen welke modi zijn ingeschakeld. Alle drie de modi zijn standaard ingeschakeld.
  12. Als u meer dan één actie op het opgegeven tijdstip wilt laten plaatsvinden, tikt of klikt u op Actie toevoegen .
  13. Tik of klik op Opslaan. Uw nieuwe planningsautomatisering is opgeslagen.

Beschikbare Acties

Er zijn verschillende acties beschikbaar om te configureren voor Schedule Automations. Beschikbare acties variëren afhankelijk van de apparaten die op uw locatie zijn geïnstalleerd.

Modus wijzigen . Stel de modus van uw systeem in op Inschakelen Afwezig , Inschakelen Thuis of Stand-by .

Neem een ​​video op . Activeer een video-opname op een bepaald tijdstip op een van uw Arlo-camera's. Als je meerdere camera's wilt laten opnemen, voeg dan voor elke camera een extra actie toe.

Doe een licht aan / doe een licht uit . Schakel het licht van uw Arlo Pro 3 Floodlight in of uit.

Ga voor informatie over het configureren van de lichtinstellingen voor de Arlo Pro 3 Floodlight naar: Hoe pas ik de lichtinstellingen op mijn Arlo Pro 3 Floodlight-camera aan? - Arlo Veilig 4.0

Activeer sirene . Activeer de sirene op een Arlo-apparaat. Als u meerdere apparaten wilt laten klinken, voegt u voor elk apparaat een extra actie toe.

Melding verzenden . Activeer een pushmelding of e-mail die moet worden verzonden.

Apparaatinstellingen aanpassen . Hiermee kunt u bepaalde apparaatinstellingen voor uw apparaat automatisch wijzigen. Instellingen die met een automatisering kunnen worden gewijzigd, zijn onder meer bewegingsgevoeligheid, audiogevoeligheid, opnameduur en sirene-instellingen.

Paniek . Activeert de paniekreactie voor het Arlo Home Security System. Activeert lichten en sirenes op uw locatie. Gebruikers met Arlo Professional Monitoring kunnen ook contact opnemen met 24/7 live beveiligingsexperts.

WAARSCHUWING : Het configureren van een paniekactie op een planningsautomatisering wordt niet aanbevolen.

Instellingen voor standaardmodus

Instellingen voor verschillende acties die hierboven zijn geconfigureerd, bevinden zich in de standaardmodusinstellingen. Met Standaardmodusinstellingen kunt u standaardinstellingen instellen voor functies zoals bewegingsgevoeligheid, audiogevoeligheid, opnameduur en sirene.

Om de standaardmodusinstellingen te wijzigen :

1. Start de Arlo Secure-app of ga naar: my.arlo.com
  2. Tik of klik op Apparaten .
  3. Tik of klik op de camera.
  4. Tik of klik op
  5. Tik of klik op Standaardmodusinstellingen .
  6. Pas de instellingen naar wens aan voor de camera.