Lokalt lagring

Följ stegen om ditt problem gäller funktionen för lokal lagring:

1. Local storage configuration

Om du vill använda den lokala lagringsfunktionen för att spara dina videor lokalt måste du ha en av följande basstationer/SmartHubs: VMB4000, VMB4500, VMB4540, VMB5000 och en USB-enhet eller ett microSD-kort (microSD-kort stöds endast på VMB5000 SmartHub). Du behöver ingen serviceplan för att dra nytta av det här alternativet. Du kan ställa in det via vår Arlo Secure-app eller på https://my.arlo.com/.

Observera att om du ansluter en USB-enhet/microSD-kort kommer din kamera att spela in både i molnet och på USB-enheten. Om din internetanslutning bryts - fortsätter kameran att spela in lokalt.

Användbara artiklar: Hur ställer jag in lokala lagringssäkerhets-kopior med min Arlo Base Station eller SmartHub?
Hur ser jag inspelningar som sparats på lokal lagring?
Arlo SmartHub och basstationskompatibilitet

2. Lagrings-enhets-kompatibilitet

Lagringsenheterna måste använda filsystemet FAT32, som stöder maximalt 2 TB lagringsutrymme och det behöver minst 16 GB tillgängligt utrymme. Du måste använda ett USB-minne av typ A, 2.0 eller följande SD-korttyper: microSD, micro SDHC, microSDXC, upp till klass 10 UHS-3 V90. Du kan kontrollera denna tekniska information genom att ansluta din enhet till en dator.

3. Det går inte att se inspelningar på USB/SD-kort

Om det inte finns några inspelningar på din lagringsenhet ansluten till basstationen/SmartHub, vänligen kontrollera om du använder läget "Armed" (eller ett anpassat läge med alternativet "Record Video/Spela in video" aktiverat) och vad är statusen för din extern enhet i appen (grå, svart eller gul). Se till att du använder en kompatibel enhet och att du har aktiverat det lokala lagringsalternativet.

Användbara artiklar: Varför kan jag inte komma åt mina Arlo-inspelningar i lokal lagring?
Hur aktiverar eller inaktiverar jag lokal lagring för min Arlo SmartHub eller basstation?

Om problemet kvarstår, gå till steg fyra.

4. Ingen video inspelad på USB/SD-kortet

Om du redan har utfört alla felsökningssteg från steg tre, formatera din lokala lagringsenhet. Du kan göra detta på din dator eller via Arlo Secure App. Kom ihåg att formatering av enheten kommer att radera all data. Ta inte bort USB-enheten eller microSD-kortet medans det håller på att formatera.

Användbar artikel: Hur formaterar jag lokal lagring med min Arlo SmartHub, basstation eller kamera?

5. Spela in videor lokalt i 4K eller 2K

Arlo Ultra/Ultra 2-systemet låter dig spela in 4K-videor även lokalt. För att göra det, kontrollera följande kamerans inställningar: välj "Bästa video" i Power Management, inaktivera AutoZoom och Tracking och se till att din kamera inte är inzoomad under Videoinställningar. Kontrollera även SmartHub-inställningarna: gå till Lagringsinställningar och aktivera "Spela in i maximal upplösning".

Användbar artikel: Hur spelar jag in 4K-videor till en lokal lagringsenhet?

6. Inspelade videor försvann

Om din video försvann och du inte raderade den manuellt, kontrollera de lokala lagringsinställningarna för att vara säker på att alternativet "Automatisk överskrivning" (under VMB4000 på webben)/"Skriv över automatiskt" (under SmartHub och i mobilappen) är avstängd. När "Skriv över automatiskt" är inaktiverat kommer applikationen att meddela dig om din enhet har ont om lagringsutrymme eller redan är full. Om det här alternativet väljs kommer de äldsta inspelningarna att raderas automatiskt när tillgängligt lagringsutrymme på enheten är under 20 %. Det kommer inte att vara möjligt att återställa dessa videor.

7. Kan inte se inspelningarna via Arlo-appen

Du kan bara se inspelningarna som är lagrade på den lokala enheten genom att ansluta den till en dtor. Om du har en VMB4540 eller VMB5000 SmartHub och du vill komma åt materialet som lagras lokalt via Arlo Secure-appen, kan du göra detta tack vare funktionen som heter Direct Storage Access. Om du på ett säkert sätt vill komma åt dina inspelningar utanför hemnätverket med funktionen Direct Storage Access rekommenderar vi att du konfigurerar ett VPN eller Port Forwarding på din router. Kontakta din internetleverantör eller routertillverkare för konfigurations-information om du inte kan göra det själv.

Användbar artikel: Vad är Direct Storage Access och hur använder jag det för Arlo-videoinspelningar?

8. Direct Storage Access fungerar inte

Läs noga instruktionerna från vår KB-artikel om konfigurationen av Direct Storage Access och kontakta din Internetleverantör för att säkerställa att problemet inte är relaterat till ditt nätverks/routerns interna inställningar.

Användbar artikel: Vad är Direct Storage Access och hur använder jag det för Arlo-videoinspelningar?

9. Kan inte titta på inspelningar i appen

Dina inspelningar bör visas i biblioteket i Arlo Secure-appen (Bibliotek > tryck på Cloud högst upp på skärmen > välj SmartHub), men de kommer inte att innehålla en miniatyrbild eftersom de inte sparas i molnet. Du måste ladda ner dem på din mobila enhet för att kunna titta på dem. Observera att du måste ansluta den lokala lagringsenheten till en dator för att radera en specifik inspelning. Du måste också göra det för att se bilder som är äldre än 30 dagar.

Följ samma felsökningssteg om du använder den lokala lagringsfunktionen med någon av f öljande kameror: Arlo Q+ (VMC3040S), Arlo Go (VML4030) och Arlo Go 2 (VML2030).

Du kan hitta alla användarmanualer för Arlo-produkter på vår officiella webbplats:
https://www.arlo.com/en_gb/support