Hur kan flera personer få åtkomst till samma Arlo-konto?
Senast uppdaterad: 31.07.2026
Denna artikel har skapats med hjälp av maskinöversättning och kan innehålla felaktigheter eller avvikelser. Vi tackar dig för din förståelse.
Genom att ge vänner åtkomst kan flera personer samtidigt se samma kameror och videoklipp från en viss plats. Med administratörsbehörighet kan du bestämma vilka kameror eller enheter som användarna får se. Du har också möjlighet att ge dina vänner åtkomst till larmtjänsten vid en nödsituation på en specifik plats.
Flera personer kan ha åtkomst till samma Arlo-konto med samma inloggningsuppgifter. För att upprätthålla integriteten och säkerheten för ditt konto rekommenderar Arlo starkt att du använder Arlo Secure-appen för att bevilja åtkomst till vänner och familjemedlemmar. Det rekommenderas starkt att ha en separat inloggning för användare som inte är administratörer via funktionen ”Bevilja åtkomst”. För mer information, besök: Vilka behörigheter har mina vänner när jag beviljar dem åtkomsträttigheter i mitt Arlo-konto?
Obs! Ett Arlo Secure-abonnemang krävs INTE för att få tillgång till funktionen ”Bevilja åtkomst”. Endast administratören kan ändra systeminställningarna för kameran eller enheten. Användare med ”Bevilja åtkomst” kan inte göra några systemändringar, såsom att lägga till eller ta bort enheter eller ändra rutiner.
Genom att lägga till vänner i ditt Arlo-system kan de:
- Se livestreams från din kamera
- Se videoklipp i ditt Arlo-flöde
- Välja lägen
- Dela eller ta bort klipp från ditt Arlo-flöde
- Spela in videor manuellt
- Justera ljusstyrkan
För mer information, läs följande artiklar: