Hur synkroniserar jag min Arlo-kamera manuellt med en SmartHub eller basstation?

Senast uppdaterad: 11.08.2026

Denna artikel har skapats med hjälp av maskinöversättning och kan innehålla felaktigheter eller avvikelser. Vi tackar dig för din förståelse.

Du måste använda Arlo Secure-appen för att ansluta dina Arlo-kameror. Om du ansluter en extra Arlo-kamera till ditt konto, eller om du kom till alternativet manuell synkronisering under installationen, måste du manuellt synkronisera kameran med din Arlo SmartHub eller basstation.

Så här synkroniserar du Arlo Ultra, Ultra 2, Pro 3, Pro 4, Pro 5S och Pro 3 Floodlight manuellt:

  1. Lossa Arlo-kameran från kamerahuset.
    • Tryck på knappen på laddningsporten under kameran.
    • Ett klickande ljud hörs och kameran glider delvis ut ur kamerahuset.
  2. Dra ut kameran ur kamerahuset.
  3. Tryck på Sync-knappen under kameran.

    LED-lampan på kamerans framsida blinkar blått.
  4. Vänta tills din Arlo-kamera och Arlo SmartHub har synkroniserats.
    LED-lamporna på din Arlo-kamera och Arlo SmartHub blinkar snabbt blått när de synkroniseras.
  5. Kontrollera din Arlo-kameras livestream i Arlo Secure-appen för att verifiera att kameran har synkroniserats.
    Öppna kamerans livestream genom att starta Arlo Secure-appen eller logga in på ditt Arlo-konto på my.arlo.com.
  6. När du blir ombedd att göra det, sätt in kameran i höljet tills du känner att den klickar på plats.

För mer information om hur du synkroniserar dina Arlo-kameror, besök: