Hur konfigurerar jag meddelanden eller e-postaviseringar? - Arlo Secure 4.0

Den här artikeln är till för Arlo Secure-appen med Flöde. Om du har Arlo Secure-appen med Bibliotekkan du gå till: Hur konfigurerar jag pushmeddelanden eller e-postvarningar?

Med Arlo-enheter kan du välja att ta emot e-postvarningar och pushmeddelanden när rörelse eller ljud upptäcks. Du kan också välja att skicka e-postaviseringar till någon annan eller till flera personer.

Om du vill redigera meddelanden som är kopplade till din Arlo-enhet måste du redigera kamerans lägen och regler. Mer information om lägen och regler finns i: Om Arlo-rutiner, lägen, regler och automatiseringar

Så här konfigurerar du e-postaviseringar eller pushmeddelanden:

1. Starta Arlo Secure-appen eller logga in på ditt Arlo-konto på my.arlo.com.
  2. Tryck eller klicka på Rutiner.
  3. Tryck eller klicka på Aktivera bortaAktivera hemma eller Standby.
  4. Tryck eller klicka på Lägg till en regel om enheten inte visas under regler. Om din enhet finns med i listan går du vidare till steg 7.
  5. Välj en tillgänglig enhet för regeln.
  6. Tryck eller klicka på Spara.
  7. Välj den enhet som visas under regler.
  8. Tryck eller klicka på omkopplaren för rörelseavkänning eller ljudavkänning om de inte redan är aktiverade. Andra Arlo-enheter kan ha olika alternativ, till exempel RöklarmÖppen åtkomstSensorrörelsevattenläcka osv.
  9. Tryck eller klicka på Skicka meddelande för att välja vilken typ av meddelande som ska tas emot.
  10. Tryck eller klicka på omkopplaren Meddela alla under Pushmeddelande eller Aktivera åtgärd under e-post.
    Obs! Om du vill kan du lägga till ytterligare e-postadresser i fältet Lägg till e-post.
  11. Tryck eller klicka på Spara.

Mer information finns i: Hur kan jag få SMS-meddelanden från mitt Arlo-system istället för e-postmeddelanden?