Skrivbordsmeddelanden för mitt Arlo-system fungerar inte, hur felsöker jag detta problem?

Skrivbordsaviseringar är aviseringar för dina Arlo-enheter som visas på stationära eller bärbara PC- och Mac-datorer. När skrivbordsmeddelanden är aktiverade visas de varje gång kameran är konfigurerad för att skicka ett push-meddelande till din mobila enhet.

Om du inte får skrivbordsaviseringar på din PC eller Mac kan du prova följande:

Bekräfta att du får push-aviseringar på din mobila enhet

Om du inte får några aviseringar på din mobila enhet ska du kontrollera inställningarna för rutiner och automatiseringar för din plats. För mer information, besök:

Bekräfta att din webbläsare är en betrodd webbläsare

Din webbläsare måste vara konfigurerad som en betrodd webbläsare för att ta emot skrivbordsaviseringar. För att bekräfta att din webbläsare är en betrodd webbläsare:

• Logga in på ditt konto på my.arlo.com.
    • Om du får en uppmaning att Verifiera din identitet indikerar detta att din webbläsare inte var en betrodd webbläsare. Slutför tvåstegsverifieringen. När du uppmanas med Lita på den här webbläsaren? Klicka på Lita på
    • If you do not receive a prompt, and are logged directly into your account, please continue to the next step.

Bekräfta att skrivbordsaviseringar har aktiverats på my.arlo.com

Så här aktiverar du skrivbordsaviseringar:

1. Logga in på ditt Arlo-konto på my.arlo.com på PC eller Mac där du vill ta emot aviseringar.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Klicka på Meddelanden/Notifikationer.
    • istan över skrivbord med aviseringar aktiverade kommer att visas. Om webbläsaren du använder har Skrivbordsaviseringar aktiverat, kommer den att listas som Nuvarande webbläsare. Andra webbläsare kommer att listas med information om webbläsaren och OS-versionen.
    • Om aviseringar inte är aktiverade klickar du på Prenumerera på skrivbordsaviseringar  för att aktivera dem i webbläsaren. När du uppmanas av din webbläsare, Tillåt  meddelanden från my.arlo.com.

Kontrollera dina webbläsarinställningar för att bekräfta att aviseringar är aktiverade för my.arlo.com

Aviseringar för my.arlo.com måste vara aktiverade i inställningarna för din webbläsare. De flesta webbläsare tillåter inte aviseringar som standard. När du uppmanas, Tillåt meddelanden från my.arlo.com.

För att kontrollera din webbläsares inställningar, besök följande artikel för din webbläsare:

Kontrollera inställningarna för din PC eller Mac-operativsystem (OS) för att bekräfta att meddelanden är aktiverade för my.arlo.com

Aviseringar för my.arlo.com måste vara aktiverade i operativsystemets inställningar (OS) för din PC eller Mac.

För att kontrollera dina OS-inställningar, besök följande artikel för ditt OS: