Anslutningsproblem efter ett ström-och/eller internetavbrott

Följ stegen om ditt problem handlar om att din kamera eller basstation/SmartHub inte kommer tillbaka online efter ett ström- eller internetavbrott:

1. Stabil internet-anslutning och ström

För det första, se till att din internet-anslutning fungerar och är stabil. Se också till att din modemrouter och basstation/SmartHub är påslagna och att de tar emot kontinuerligt kraft.

Koppla ur och sätt i Ethernet-kabeln igen för att se om det återställer din internet-anslutning.

Kontrollera lysdioden på SmartHubben eller basstationen. LED-betydningen hittar du i följande kunskapsbasartikel: Vad betyder lysdioderna på min Arlo SmartHub eller basstation?

2. Slå på strömmen för din routern

Testa att slå av och på din router. Använd på/av-knappen eller koppla ur nätadaptern från vägguttaget, vänta 30 sekunder och anslut den till uttaget igen. För mer information om hur du slår på din router, se din routers användarmanual.

Se till att enheten är online igen. Om problemet kvarstår, gå till nästa steg.

3. Starta om kamerorna/basstationen

Testa att starta om kamerorna genom att ta ur och sätta tillbaka batteriet/batterierna, om det går att ta bort. Om din kamera drivs med en kabel, vänligen koppla ur och sätt tillbaka strömförsörjningen till uttaget.

För att starta om din basstation eller SmartHub kan du göra det genom att trycka på på/av-knappen på baksidan av basstationen eller genom att koppla ur och sätta tillbaka den elektriska kontakten i uttaget på SmartHuben.

Om du gjorde alla stegen ovan och din SmartHub/basstation fortfarande är offline, gå till steg 4.

4. Återställ kamerorna/basstationen

Ta bort enheten från Arlo-kontot och återställ dina kameror eller basstation/SmartHub genom att följa stegen som beskrivs i dessa kunskapsbasartiklar: Hur återställer jag fabriksinställningarna och synkroniserar om min Arlo-kamera?
Hur kan jag fabriksåterställa min Arlo SmartHub eller basstation?

Observera: Om du tar bort din SmartHub eller basstation från kontot tas också alla synkroniserade kameror bort. För att installera enheterna igen måste du beffina dig på samma plats som ditt system.

Om du äger en VMC3030-, Pro- eller Pro 2-kamera kan du återställa den genom att ta ur och sätta tillbaka dess batteri/batterier.

Obs! Det kan vara bra att tillfälligt inaktivera ditt 5 GHz Wi-Fi under ominstallationen.

Om din Arlo-enhet upplever återkommande offline-händelser, gå till punkt 5.

5. Wi-Fi-kanal och statisk IP-adress

Du kan prova att ändra Wi-Fi-kanalen till en mindre trång i routerns inställningar.

Arlo basstationer och SmartHubs använder portarna 80, 123 och 443 för att upprätthålla en stabil anslutning till Internet. Se till att dessa virtuella portar vidarebefordras på din modemrouter.

Du kan också tilldela en statisk IP-adress till din Arlo-basstation/SmartHub. För att göra det, lokalisera enheten i din routers webbgränssnitt (leta efter din basstation/SmartHub) och använd MAC-adressen för att tilldela en statisk IP. Routern fixar det till din önskade adress.

Om ytterligare hjälp behövs, vänligen kontakta din internetleverantör, routertillverkare eller kontrollera din routers användarmanual.