Prenumerera och aktivera en plan

Följ dessa steg om ditt problem är angående köp av prenumeration eller betalning för en prenumeration:

1. Fel kreditkortsinformation

Kontrollera noga all information om kreditkortet: nummer, utgångsdatum, etc. All inskriven information måste vara densamma som på kreditkortet. Arlo accepterar två typer av kort: Visa och MasterCard. Om problemet kvarstår, försök med ett annat kreditkort.

2. Betalningsalternativ

Observera att du kan använda ett av följande betalningsalternativ: Visa, MasterCard eller PayPal. Om du upplever problem med att använda ett kort, ändra betalningsalternativet och försök igen.

Användbar artikel: Hur ändrar jag betalningsmetod för mitt Arlo-konto?

3. Enhet som används för att köpa prenumeration

Du kan köpa ett Arlo Secure-prenumeration på en Android-mobilenhet eller via vår webbplats: http://my.arlo.com Det är inte möjligt att köpa eller ändra prenumerationen på iOS-enheter.

Användbar artikel: Hur prenumererar jag på Arlo Secure?

4. Felsökning av webbläsare

Om du upplever problem när du använder en webbläsare (sidan fryser, du kan inte klicka på något eller skriva in uppgifter etc.), försök att göra följande:

• öppna http://my.arlo.com på annan enhet/webbläsare,
  • rensa cache och cookies i webbläsarens inställningar,
  • öppna http://my.arlo.com i Inkognito (privat surfning).

5. Använda en kampanjkod

Du kan ange en kampanjkod när du köper en Arlo Secure-plan på sidan med betalningsinformation genom att trycka på eller klicka på Ange en kampanjkod. Om kampanjkoden inte accepteras, se till att du anger/kopierar och klistrar in den korrekt.

Användbar artikel: När kan jag använda en kampanjkod eller kupong för en prenumerationsplan?

6. Hur man aktiverar provperioden av Arlo

När du köper en Arlo-enhet aktiveras provperioden automatiskt efter att du har konfigurerat/installerat enheten i Arlo-appen. Det finns ingen kod att använda eller ange

Användbar artikel: Vad ingår i provperioden av Arlo Secure?

Följ dessa steg om ditt problem är relaterat till aktivering av en Arlo Secure-plan:

1. Lägg till kameran i planen

Om du vill lägga till en Arlo-enhet till din aktiva Arlo Secure-plan kan du göra detta via din Arlo Secure-app (för Android-användare) eller http://my.arlo.com: Inställningar > Prenumeration > Hantera kameror. I den här menyn kan du lägga till eller ta bort dina kameror/dörrklockor till Arlo Secure-planen.

Användbar artikel: Hur lägger jag till min Arlo-kamera eller videodörrklocka igen i en aktiv Arlo Secure-plan?

2. Ändra prenumerationsplanen

Du kan ändra den befintliga prenumerationen genom att gå till Inställningar > Prenumeration > Ändra plan via din Android-enhet eller på http://my.arlo.com

Användbar artikel: Hur ändrar eller avbryter jag min Arlo-prenumerationsplan?

3. Köpa ett Arlo Smart-prenumeration

Om du använder ett Arlo Smart-prenumeration kan du behålla det; men om du avbryter det kommer det inte att vara möjligt att återköpa det eller ändra det för en Arlo Smart Premier/Elite-prenumeration. Du kan bara byta till en ny Arlo Secure-plan.

Användbar artikel: Vanliga frågor om Arlo prenumerationsplan

4. Äldre prenumerationer är inte längre tillgängliga

Äldre prenumerationserbjudanden för användare som har första generationens enheter (Arlo Wire-Free, Arlo Pro, Pro 2, Arlo Go, Q och Q Plus, Arlo Baby) är inte längre tillgängliga. Våra nya produkter (Arlo Pro 3, Arlo Pro 3 Floodlight, Arlo Ultra, Ultra 2/XL, Arlo Pro 4/XL, Arlo Essential Spotlight/XL, Arlo Essential Indoor, Arlo Go 2) kommer med en 3-månaders provperiod på Arlo Secure som inte kan förlängas efter denna period.

Användbar artikel: Vanliga frågor om Arlo prenumerationsplan

5. Avbryta din prenumerationsplan/provperiod

Det är bara du som kan säga upp din prenumerationsplan eller provperiod. Kom ihåg att ladda ner dina inspelningar innan du avbryter planen, eftersom de kommer att raderas permanent från ditt Arlo-konto.

Observera att Arlo-prenumerationer endast kan sägas upp via vår webbportal (http://my.arlo.com). Obs: när du avbryter din serviceplan kommer den att vara aktiv till slutet av den aktuella faktureringsperioden (inget återbetalningsalternativ). Om du avbryter 1 av fler än 2 planer på ditt konto får du en proportionell återbetalning. Om du nedgraderar planen kommer du också att få en proportionell återbetalning.

Användbar artikel: Hur ändrar eller avbryter jag min Arlo-prenumerationsplan?