Om Arlo-rutiner, moduser, regler og automatiseringer

Denne artikkelen er for Arlo Secure App-opplevelsen med  Arm Away, Arm Home  og Standby . Hvis du har Arlo Secure App-opplevelsen med  Arm  or Disarm , vennligst besøk:  Om Arlo-moduser og regler

Modi og regler lar deg fortelle Arlo-systemet ditt hva du skal gjøre i forskjellige situasjoner. Hver modus bruker én eller flere regler for å kontrollere Arlo-systemet.

Du kan for eksempel stille inn Arlo-systemet til å ta opp en 30-sekunders video når bevegelsessensoren er aktivert på et spesifikt kamera og varsle deg med push-varsler.

Arlo-moduser

Arlo-moduser gir deg kontroll over hvordan kameraene dine reagerer på bevegelse eller lyd. Modus forteller Arlo-kameraene dine å reagere forskjellig til forskjellige tider . For eksempel vil du sannsynligvis ikke motta et varsel om bevegelse når du er hjemme og prøver å slappe av . Det kan også være lurt å slå på en annen modus når du er på ferie for å beskytte hjemmet ditt bedre .

Arlo har tre moduser :

Arm bort

• Deteksjon som er på når du ikke er hjemme.
  • Dette representerer det høyeste sikkerhetsnivået.
  • Du vil ha alle kameraer og enheter aktive med de fleste bevegelsestriggere, siden denne modusen er for når du ikke er hjemme.
  • Når et kamera legges til Arlo-kontoen din, vil en regel bli lagt til Arm Away-modusen.

Arm hjem

• Deteksjon er på når du er hjemme og har redusert overvåking .
  • Dette representerer et mellomnivå av sikkerhet.
  • Enhetene dine vil være aktive avhengig av triggerne som er angitt når du er hjemme.

Vent litt

• Laveste deteksjonsnivå .
  • Du kan når som helst justere det triggerbaserte deteksjonsnivået du ønsker .

Hver modus kan tilpasses fullt ut basert på det deteksjonsnivået du ønsker . Det kan være lurt å angi én  modus der noen bevegelsessensorer og kameraer er aktive, mens andre ikke er . Når du for eksempel sover, kan de utvendige kameraene dine aktiveres basert på den valgte modusen , men de innvendige kameraene vil være inaktive.

Arlo regler

For hver modus kan du angi reglene for enhetene dine. Velg først en tilgjengelig enhet for regelen. Du kan også bruke enheter til å utløse andre enheter; for eksempel kan du sette bevegelse på en videodørklokke for å utløse et annet kamera for å ta opp en alternativ visning.

Når

• Utløseren kan være bevegelsesdeteksjon, lyddeteksjon eller begge deler, avhengig av enheten.
  • Andre enheter som Arlo Alt-i-ett-sensorer har andre alternativer.
  • Hvis du abonnerer på Arlo Secure, kan du også velge person, pakke, dyr, kjøretøy eller annen bevegelse for avansert bevegelsesdeteksjon. For mer informasjon, besøk:  Hva er Arlos avanserte bevegelsesvarsler, og hvordan setter jeg dem opp?

Deretter

• Under Deretter velger du Ta opp video, Ta øyeblikksbilde, Aktiver sirene eller Send melding. Alternativene varierer fra enhet til enhet.
  • Du kan også legge til en handling for å tilpasse regelen din ytterligere eller kryssutløse andre Arlo-enheter for å utføre handlinger.
  • Hver enhet som reagerer på bevegelse eller lyd kan ta opp video, ta et øyeblikksbilde eller ikke gjøre noe.
  • Du kan stille inn videoen til å ta opp til aktiviteten stopper, eller du kan stille inn en manuell lengde på videoopptaket fra minimum ti sekunder til maksimalt 120 sekunder.
  • Hvis kameraet ditt har en integrert sirene eller hvis du bruker en Arlo SmartHub eller basestasjon, kan du slå på en sirene som svar på en utløser.

Varsler

For å redigere regler :

1. Start Arlo Secure-appen.
  2. Trykk på  Rutiner .
  3. Trykk på  Rediger-ikon
  4. Trykk på  Tilkobling , Tilkoble hjem eller Standby .
  5. Trykk på Arlo-enheten du vil redigere.
  6. Rediger reglene og trykk på  Lagre .
  7. Trykk på  Fullfør .

Merk : Det kan ta opptil fem minutter før endringer i innstillingene på Arlo Alt-i-ett-sensor trer i kraft. For å fremtvinge umiddelbare endringer, trykk på knappen nederst på Alt-i-ett-sensoren.

Arlo Automations

Automatiser enhetene dine for å gjøre det du vil når du vil. For eksempel, når du drar om morgenen, stiller du inn Arlo-systemet til automatisk å skifte fra Arm Home eller Standby til Arm Away Mode for enhetsaktivering og økt sikkerhet.

I Arlo Automations kan du :

Legg til tidsplan

Legg til Arrive/Leave