Hur återställer jag min Arlo Go-kamera till fabriksinställningarna?
Senast uppdaterad: 28.05.2026
Denna artikel har skapats med hjälp av maskinöversättning och kan innehålla felaktigheter eller avvikelser. Vi tackar dig för din förståelse.
Om du återställer din Arlo Go-kamera till fabriksinställningarna eller tar bort den från ditt konto förlorar du rätten till all förbetald Arlo Mobile-tjänst för den aktuella faktureringsperioden. Om du använder en annan tjänsteleverantör, till exempel AT&T eller Verizon, påverkar en återställning till fabriksinställningarna inte ditt konto hos tjänsteleverantören.
Det enklaste sättet att återställa din Arlo Go-kamera till fabriksinställningarna är att ta bort den från ditt konto.
Om din Arlo Go-kamera inte befinner sig inom nätverkstäckningen eller inte är ansluten till molnet måste du skanna en QR-kod för att återställa den till fabriksinställningarna.
- För att fortsätta använda din Arlo Go-kamera efter att du har återställt den till fabriksinställningarna måste du genomföra den nya systeminstallationsprocessen igen.
Så här återställer du din Arlo Go-kamera till fabriksinställningarna medan den är ansluten till molnet:
- Starta Arlo Secure-appen eller logga in på ditt Arlo-konto på my.arlo.com.
- Tryck eller klicka på Inställningar > Mina enheter och välj Arlo Go-kameran.
- Tryck eller klicka på Ta bort enhet.
- Tryck eller klicka på Ja för att bekräfta att du vill ta bort Arlo Go-kameran från ditt konto.
För att konfigurera din Arlo Go-kamera igen, besök: Hur konfigurerar jag min Arlo Go-kamera?
Så här återställer du din Arlo Go-kamera till fabriksinställningarna när den inte är ansluten till molnet:
- Tryck på och släpp synkroniseringsknappen på kamerans ovansida.
Du hör ett klick. - Håll kameran cirka 10–20 cm framför denna QR-kod tills du hör ett pip:
För att konfigurera din Arlo Go-kamera på nytt, gå till: Hur konfigurerar jag min Arlo Go-kamera?