Hjemmesikkerhet utviklet for å stoppe trusler før skade oppstår

Arlos Early Warning System hjelper deg med å oppdage trusler tidligere, forstå hva som er viktig og handle raskt når hvert sekund teller.

sikker SOS-knapp
sikker SOS-knapp

Når du legger sikkerhetssettet i handlekurven, blir du bedt om å «logge inn eller registrere deg».

Du må legge inn navn, e‑post og passord, og du vil deretter motta en e‑post for å bekrefte informasjonen din.

Når e‑postadressen er bekreftet, må du logge inn, og du blir deretter sendt tilbake til handlekurven for å fullføre kjøpet.

Når bestillingen er gjennomført, mottar du en ordrebekreftelse. Du vil også motta en egen e‑post der du blir bedt om å tilbakestille passordet av sikkerhetsgrunner - dette gjør at du kan logge inn på din My Arlo‑konto, hvor videoene dine vil bli lagret.

Når kameraene dine ankommer, kan du laste ned Arlo Secure‑appen på telefonen din og bruke passordet du satte via tilbakestillingslenken for å få tilgang til kontoen din.

Kameraene leveres med trinnvise instruksjoner for hvordan du setter dem opp og begynner å ta opp video med én gang.

Sikkerhetssettet ditt inkluderer 12 måneder med skylagring og andre fordeler, som tyverierstatning dersom kameraene dine blir stjålet, og avanserte KI‑funksjoner som pakke-, dyre- og persondeteksjon.

Du kan når som helst avslutte automatisk fornyelse av tjenesten via kontoen din.

Hvis du velger å avslutte abonnementet, mister du etter 12‑månedersperioden tilgang til tidligere lagrede videoer, samt tilgang til avanserte KI‑funksjoner og tyverierstatningstjenesten.

Du vil få et varsel 5 dager før skylagringstjenesten utløper. Dette inkluderer fornyelseskostnader og muligheten til å stoppe fornyelsen.

Hvis du ikke avslutter abonnementet, vil beløpet automatisk bli trukket fra betalingsmetoden som er lagret på kontoen din.

For å administrere abonnementet ditt og se ordreopplysninger, logger du inn på “My Shop Account”.

For å sette opp kameraer og få tilgang til videoopptak, må du logge inn på “My Arlo” eller bruke appen på telefonen.

Dette er to separate kontoer - de vil ha samme e‑postadresse, men passordene kan variere.

Passordet du valgte ved kjøp brukes til My Shop Account.

Passordet du opprettet når du ble bedt om å tilbakestille det, brukes i My Arlo.

De kan være like eller ulike.

.

en liste over kompatibilitet med smarte hjem

Den ordinære prisen for pakken er en sammenligningspris. Sammenligningen er basert på summen av de individuelle produktenes priser når de ikke er på kampanje.