Hemlarm utformat för att stoppa hot innan skada uppstår

Med Arlo Early Warning System kan du upptäcka hot tidigare, förstå vad som är viktigt och agera snabbt när varje sekund räknas.

Bild på en säker SOS-knapp
Bild på en säker SOS-knapp

När du lägger till ditt säkerhetspaket med 12 månaders Secure i varukorgen kommer du att bli ombedd att ”Logga in eller registrera dig”.

Efter att du har fyllt i dina registreringsuppgifter får du ett e-postmeddelande för att verifiera din e-postadress.

När du har verifierat din e-post behöver du logga in. Du omdirigeras då till din varukorg för att slutföra köpet.

När du har lagt din beställning får du en orderbekräftelse via e-post. Ett separat e-postmeddelande skickas där du ombeds logga in för att aktivera ditt konto. Detta gör att du kan logga in på ditt My Arlo-konto, där dina videor lagras.

När dina kameror levereras, ladda ner appen ”Arlo Secure” på din telefon och logga in med din e-postadress och ditt lösenord. Dina kameror levereras med steg-för-steg-instruktioner för hur du ställer in ditt säkerhetssystem och börjar spela in videor direkt.

Efter att du har köpt ditt månatliga eller årliga Secure AI-prenumeration kan du hantera ditt abonnemang och dina betalningar via ”Ditt butikskonto”.

Ditt abonnemang kan avslutas när som helst. Om du väljer att säga upp ditt abonnemang kommer du inte längre att ha tillgång till några videor som tidigare lagrats på ditt konto. Du förlorar även tillgång till dina avancerade AI-funktioner och tjänsten för stöldersättning. Du behåller tillgång till ditt Arlo Secure-abonnemang och funktioner fram till förnyelsedatumet.

Om du väljer att säga upp ditt årliga Secure AI-abonnemang inom de första 30 dagarna efter leverans måste du skicka en begäran till kundsupport för återbetalning och du kommer att behöva returnera eventuella produkter som köpts med rabatt som en del av erbjudandet (1).

Efter dessa 30 dagar är det årliga Secure AI-abonnemanget inte återbetalningsbart. För fullständig information om returpolicyn, vänligen besök våra användar- och försäljningsvillkor.

Du kommer att få ett e-postmeddelande 5 dagar innan ditt Secure-abonnemang förnyas. Meddelandet innehåller kostnaden för förnyelsen och möjligheten att avboka automatisk förnyelse. Om du inte avbokar dras förnyelsekostnaden automatiskt med de betalningsuppgifter som finns på ditt konto.

Om du har valt ett månadsabonnemang dras den första betalningen en månad efter abonnemangets startdatum (startdatum = beställningsdatum + 7 dagar för leverans).

Om du har valt ett årsabonnemang dras den första betalningen 12 månader efter startdatumet (startdatum = beställningsdatum + 7 dagar för leverans).

Ditt Secure-abonnemang och dina betalningar kan hanteras från Mitt konto på Arlo.

För att ge tid för leverans av din beställning och installation av dina kameror börjar din kostnadsfria månad 7 dagar efter beställningsdatumet. Om du får dina kameror innan dessa 7 dagar kommer du ändå att ha tillgång till alla funktioner i Secure-abonnemanget.

För att hantera din prenumeration och se beställningsdetaljer loggar du in på "Mitt Konto".

För att ställa in dina kameror och få tillgång till videoinspelningar loggar du in på "My Arlo" eller använder Secure-appen på din telefon.

Dessa är två separata konton – De har samma e-postadress, men lösenorden kan skilja sig åt.

.

en lista över smarta hem-kompatibilitet

Bundlingens ordinarie pris är ett jämförelsepris. Jämförelsen är baserad på summan av de enskilda produkternas pris när de inte är på kampanj.