Arlo Ultra 2 – produktvisning

Arlo Ultra 2-kameran har följande inbyggda funktioner:

1. Spotlight: Aktivera den inbyggda spotlighten manuellt eller ställ in den att tändas när rörelse eller ljud detekteras. Mer information finns i Hur fungerar spotlighten på min Arlo-kamera?.
  2. Ljussensor: Ljussensorn ser till att Arlo-kamerans bild är rätt justerad enligt inställningen. Mer information finns i Hur använder jag HDR med min Arlo-kamera?.
  3. 4K-objektiv med 180 graders synfält: Missa inga detaljer med kristallklar 4K-video och vidvinkel. Mer information finns i Hur justerar jag synfältet på min Arlo-kamera?
  4. Högtalare: Avskräcker inkräktare genom att aktivera sirenen på den inbyggda högtalaren. Mer information finns i Hur slår jag på eller stänger av sirenen på min Arlo Ultra eller Arlo Pro 3?
  5. Mikrofon: Använd de dubbla mikrofonerna för att minska vindbrus och använd högtalaren för tvåvägskonversation med full duplex. Mer information finns i Hur minskar jag vindbruset i min Arlo-kamera?.
  6. LED-lampa för kamera: Se statusen för din Arlo-kamera med hjälp av LED-lamporna. Mer information finns i Vad betyder de olika LED-lamporna på min Arlo-kamera?
  7. Vädertåligt kamerahus: Använd Arlo Ultra 2-kameran inomhus eller utomhus. Mer information finns i Är Arlo-kamerorna väderbeständiga?
  8. Knappen Sync: Tryck på och håll in knappen Sync. Om du vill göra en fabriksåterställning av Arlo Ultra 2-kameran.
  9. Laddningsport: Använd en enklare laddningslösning med den magnetiska laddningskabeln som medföljer Arlo Ultra 2-kameran. Mer information finns i Vad är den magnetiska laddaren som medföljde min Arlo Ultra- eller Pro 3-kamera?.
  10. Knapp för batteriåtkomst: Tryck på knappen för batteriåtkomst när du ska byta batteri eller för att komma åt knappen Sync. Mer information finns i Hur byter jag batteri i min Arlo Ultra eller Arlo Pro 3?
  11. Hål för skruvmontering: Använd hålet för skruvmontering för att skruva fast kameran på ett säkerhetsfäste för utomhusbruk. Mer information finns på produktsidan för Säkerhetsfäste för utomhusbruk .