Arlo anpassad identifiering och personuppgiftshantering

Senast uppdaterad: 01.04.2025

Med Anpassad identifiering kan du lära dina Arlo-produkter att känna igen vissa föremål eller ändringar i kameravyn. Du kan välja vilka kameror som ska identifiera dessa föremål eller ändringar. Den här funktionen kan endast användas i enlighet med lokala lagar. Anpassade identifieringar som innehåller personer kan kräva att du meddelar och inhämtar samtycke från personer som används som föremål för identifiering. Den här funktionen känner inte igen enskilda personer, förutom om de finns i bildrutan, vilket bestäms av inställningen för den anpassade identifieringen (t.ex. Ja/Nej, På/Av, Öppna/Stäng). Om en person inte förekommer i ögonblicksbilderna som sparats i din anpassade identifiering eller andra Arlo Advanced AI-funktioner kommer Arlo inte att känna igen dem specifikt.

Arlo kommer inte att använda de bilder som samlas in när du konfigurerar Anpassad identifiering i något annat syfte än att lära dina kameror att identifiera föremål eller ändringar som du tidigare hade konfigurerat. Arlo använder inte bilderna för att träna Arlos generella AI-modell.

Du kan aktivera och inaktivera Anpassad identifiering när som helst. Om du väljer alternativet ”Inaktivera och radera allt innehåll” raderas de insamlade bilderna inom 24 timmar. När bilderna har tagits bort raderas de fullständigt och permanent och kan inte återställas.

För mer information om hur Anpassad identifiering fungerar, se: Vad är Arlo anpassad identifiering och hur ställer jag in det?

För att läsa mer om personuppgiftshantering på Arlo, se: Sekretesspolicy