Vad är skrivbordsaviseringar och hur aktiverar jag dem för mitt Arlo-system?

Skrivbordsaviseringar är aviseringar för dina Arlo-enheter som visas på stationära eller bärbara PC- och Mac-datorer.

Skrivbordsaviseringar visas varje gång din kamera är konfigurerad för att skicka ett push notifikation till din mobila enhet. Om till exempel kameran för ytterdörren är konfigurerad för att skicka en push-notis när rörelse upptäcks och skrivbordsavisieringar är aktiverade, får du meddelandet på din PC eller Mac.

Krav:

• En bärbar eller stationär dator med Windows eller Mac OS
  • Den senaste versionen av Chrome, Edge, Firefox eller Safari
  • Den webbläsare som används måste vara inställd som en betrodd webbläsare.

Aktivera skrivbordsaviseringar:

1. Logga in på ditt Arlo-konto på my.arlo.com på den PC eller Mac där du vill ta emot aviseringar.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Klicka på Meddelanden/Notifikationer.
  4. Klicka på Prenumerera på skrivbordsaviseringar.
    Obs: Om webbläsaren inte är en betrodd webbläsare visas inte det alternativet.
  5. Klicka på Tillåt när popup-fönstret från din webbläsare visas och frågar om du vill att my.arlo.com ska skicka aviseringar.
    Skrivbordsaviseringar är nu aktiverade.
  6. Din webbläsare visas som Aktuell webbläsare i listan under Skrivbordsaviseringar.

Så här inaktiverar du skrivbordsaviseringar:

1. Logga in på ditt Arlo-konto på my.arlo.com
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Klicka på Meddelanden.
  4. Listan över webbläsare med Skrivbordsaviseringar  aktiverat visas.
  5. Klicka på RADERA i webbläsaren/webbläsarna för att inaktivera skrivbordsaviseringar för varje webbläsare.

För mer information besök: