Hur installerar jag min Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free?

Läs denna artikel om du vill installera din Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free i en trådlös konfiguration. Information om hur man ansluter dörrklockan trådbundet finns i Hur ansluter jag min Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free trådbundet?.

Obs! Du måste använda Arlo-appen för att installera Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free. Du kan dock läsa den här artikeln för att få en översikt över installationsprocessen.

Vad du behöver

Du måste ha följande till hands för att installera Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free:

• De objekt som medföljer i förpackningen
    Obs! De finns angivna i snabbstartguiden.
  • Arlo-appen
  • En mobil enhet (smartphone eller surfplatta)
  • En skruvmejsel
  • (Valfritt) En borrmaskin

Montera dörrklockan

Installationen av Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free sker i två faser: anslutning av dörrklockan till ditt Arlo-konto och montering av dörrklockan på väggen. Du måste använda Arlo-appen för att installera dörrklockan. Dessa anvisningar innehåller en kort översikt över installationsprocessen.

Så här installerar du Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free:

1. Ladda batteriet som medföljde din Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free.
    Mer information finns i Hur laddar jag min Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free?.
  2. Anslut din mobila enhet till ditt 2,4 GHz WiFi-nätverk.
    Mer om anslutningsprocessen finns i Hur ansluter jag min mobila enhet till ett WiFi-nätverk på 2,4 GHz för att installera min Arlo-kamera?.
  3. Använd QR-koden i Arlo-appen för att ansluta din Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free till ditt 2,4 GHz WiFi-nätverk.
    Om dörrklockan inte ansluter finns mer information i Min Arlo Essential Video Doorbell hittades inte under installationen. Vad gör jag?.
  4. Hitta en bra plats och ett bra läge för att installera din dörrklocka.
    Mer information finns i Hur bör jag placera min Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free?.
  5. Montera din Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free.
    Mer information om montering av dörrklockan finns i Hur monterar jag min Arlo Essential Video Doorbell?.

Nu är allt klart för att använda din Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free.