Arlo Pro 3 Floodlight Camera – produktvisning

1. Strålkastarpanel med LED-lampor: Lys upp din egendom så att du ser bättre och höjer säkerheten. Du kan öka strålkastarens ljusstyrka till maximalt 2 000–3 000 lumen (lm) beroende på ljusinställningarna i Arlo-appen. Mer information finns i Hur aktiverar jag ljuset på min Arlo Pro 3 Floodlight Camera?
  2. Ljussensor: Det är ljussensorn som gör att du kan använda inställningen Skymning till gryning för kamerans strålkastare. Ljussensorn ser också till att Arlo-kamerans bild justeras ordentligt enligt inställningen. Mer information finns i Vad är sensorinställningen Skymning till gryning? och Hur använder jag HDR med min Arlo-kamera?
  3. 2K-objektiv med 160 graders synfält: Missa inga detaljer med kristallklar 2K-video och bred betraktningsvinkel. Mer information finns i Hur justerar jag synfältet på min Arlo-kamera?
  4. Högtalare: Avskräcker inkräktare genom att aktivera sirenen på den inbyggda högtalaren. Mer information finns i Hur slår jag på eller stänger av sirenen på min Arlo Ultra eller Arlo Pro 3?
  5. Mikrofon: Använd mikrofonen och högtalaren för tvåvägskommunikation med full duplex.
  6. LED-lampa för kamerastatus: Se statusen för din Arlo-kamera med hjälp av statuslamporna. Mer information finns i Vad betyder de olika LED-lamporna på min Arlo-kamera?
  7. Synkroniseringsknappen: Starta manuell synkronisering eller fabriksåterställning av Arlo-kameran genom att trycka på den här knappen när du har tagit ut kameran från kamerahuset. Mer information finns i Hur synkroniserar jag min Arlo Ultra- eller Pro 3 manuellt?
  8. Utökat batteri: Med det utökade batteriet får har tillräckligt med batteritid för att använda enhetens strålkastare och kamera utan kontinuerlig nätström.
  9. USB-laddningsport: Ladda din Arlo Pro 3 Floodlight Camera inomhus utan att skruva loss eller ta isär några monteringskomponenter. Läs mer i Hur laddar jag min Arlo Pro 3 Floodlight Camera?
  10. Magnetisk laddningsport: Ladda din Arlo Pro 3 Floodlight Camera utomhus med en magnetisk laddningskabel. Om du vill köpa en laddningskabel för utomhusbruk till din Arlo Pro 3 Floodlight Camera går du till Laddningskabel för utomhusbruk. Du kan också använda en Arlo-solenergipanel för att få kontinuerlig ström.
  11. Knapp för batteriåtkomst: Tryck på knappen för batteriåtkomst när du ska byta batteri eller för att komma åt synkroniseringsknappen. Mer information finns i Hur byter jag batteri i min Arlo Ultra eller Arlo Pro 3?
  12. Vädertåligt kamerahus: Använd din Arlo Pro 3 Floodlight Camera utomhus i en mängd olika väderförhållanden som sol, vind, regn och snö. Mer information finns i Är Arlo-kamerorna väderbeständiga?
  13. Inbyggt vridbart fäste: Täck alla vinklar och montera kameran utan att du behöver kontinuerlig strömförsörjning. Mer information finns i Hur monterar jag min Arlo Pro 3 Floodlight Camera?
  14. Väggplatta för montering: Montera väggplattan och fäst sedan det vridbara fästet. Mer information finns i Hur monterar jag min Arlo Pro 3 Floodlight Camera?